En smart tandborste? Är de möjligt?- Sponsrad Video

När man frågar runt alla, vad är de första du kollar på hos din partner så svarar i stort sett alla ögonen eller leendet. Med leendet kommer såklart tänderna. Jag personligen tycker att tänder är jätte viktigt… och då menar jag inte att man måste ha perfekt raka tänder, kan vara ganska gulligt med något lite ”skönhetsfel” Däremot rena!!!

Munhygien är ta mig tusan a och o i allt, och man märker rätt snabbt när någon är dålig på att sköta den. Oral- B har kommit med en ny eltanborste de kallar 4-D som har bluetooth kopplat till din telefon. Den gör inte bara dig till en bättre tandborstare utan en smartare tandborstare. Den har koll på dig helt enkelt, som när man var liten… hade ni den där som pep efter 2 min? De hade jag, hahahaha!

Hur som.. denna har en app kopplad till din telefon och påminner dig om när du ska använda tandtråd och talar även om när de är dags att byta tansborsthuvud.

Ärligt, hur ofta byter du tandborste? De är en stor bakteriefälla. Jag byter tandborste nästan lika ofta jag byter lakan och ni som känner mig vet vilken noja jag har på att byta lakan. Ta de som en vana om ni inte skaffar denna smarta tandborste. För mer info och om ni inte tror mig, kolla demostrationsvideon nedan 🙂

Borsta på,
Marie

*sponsrat inlägg*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *