Minns ni den kända låten ”Jul igen” men Just D? De släpper en ny- Sponsrad Video

Nu är det snart jul igen och INGEN som var född när JustDs låt ”Jul igen” kan säga att de INTE var en hit. Fortfarande har jag den i min spotify lista på jullåtar och jag är övertygad om att den kommer bli lika kult som Kalles jul på julafton.
Gissa vad….. det har gjort de igen!! Jag är eld och lågor över detta såklart 🙂 Behöver lite nytt in i min jullista som jag från och med i morgon kommer börja lyssna på… aldrig innan 1 dec! hehe…

Det är en julcomback med en ny låt för första gången på 20 år. Man kan helt klart känna igen deras låt, de klassiska JustD soundet och de bjud på humor. Denna gång heter låten ”Juligenigen” och handlar om hur julen snart är här (läs dundrar fram) – trots brända bockar, ett svajande klimat och förra årets pralintragedi.

Om jag får spå en framtid med denna låt så är jag övertygad om att även denna kommer bli en traditionell jullåt i allas jullistor. Och kul att alla kids som under tiden fötts också får sig en glimt av bandet.

Nu längtar jag bara tills i morgon när jag tänker inviga mina jullistor.. ja jag vet, många gjorde de kanske i går på 1:a advent. Men jag jobbade hela dagen så jag tar de i morgon kväll när jag är ledig… lussekatter och jullåtar 🙂

Kram Marie

*Sponsrat inlägg*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *