Kvällen fortsatte till…

Vi blev upphämtade utanför Independent kostym med taxibilar för att åka vidare till genrepet av Motown feat Afrodite 🙂 Det är den tredje showen från Dröse och Norberg jag såg och jag hade höga förväntningar då jag tycker att både Wild Thing About Love och Snövit var toppen!

JAG BLEV INTE BESVIKEN denna gång heller. En helt galet rolig show och man kunde inte sitta still, vi sjöng, tjoa, dansade och hade så kul. Det är en hyllning till soulen där de blandar in blues, gospel och tidig rock.
Sen var de lite trist att gubben framför oss ätit taggtråd till middag för han vände sig om och skrek ”håll käften” flera gånger… tragiskt när man väljer att gå på en show tycker jag. Han förstör ju för alla…

En show som är perfekt att ge bort i present, julklapp eller liknade och biljetterna hittar ni HÄR!!

  

Tack Dröse och Norberg samt Alexander Erwik på #erwikcommunication för att jag fick komma 🙂

Love,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *