Spartips – Sponsrad Video

Ni vet ICA reklamen, som gått i hur många år som helst och har en ”historia”, sjukt bra koncept och nu har även ÖoB börjat med de, senast kunde vi se Ola Forslund och nu har de kommit en ny, det är deras spartips som bara är så roliga. Denna gång hårdrockaren kicken som tipsar om ja… jag vill inte avslöja så bäst ni kollar själva 😉 Väntar med spänning vad som kommer härnäst.
Jag kan säga att tid är pengar, det vet vi alla.

Personligen så gillar jag ÖoB, jag kan gå in och bara strosa runt och titta och visst är det mycket billigare än många av de andra matvarubutikerna, fast de är samma produkter. Passar alltid på att handla upp typ bomullspads, tvål, tops och hygienartiklar när jag är där. De är så sjukt bra!

ÖoB är en ett av Sveriges tio starkaste varumärken inom detaljhandel och kedjan har över 100 varuhus runt om i landet. De har över 100 000 fasta sortiment och du hittar både kända märken som lågprisalternativ.

Hoppas du skrattade lika mycket som vi gjorde när vi såg inlägget 🙂

Kram från oss, Thestroyof2

*Sponsrat inlägg*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *