Halloween!

I lördags var de Halloween, jag och Emma skulle jobba men i sista sekund slutade det med att vi i stället var gäst på vår vän Alexandra ”kissie” Nilsson som hade en middags bjudning på Collage!

Jag var inte i mitt esse denna kväll, tyvärr 🙁 Hade nackspärr vilket gjorde mig låg men jag höll ut till strax efter 12 innan jag tog en taxi hem 🙂

Blev så positivt överraskad av hur folk gått in för att klä ut sig, jag själv har världens sämsta fantasi så när jag hittade Independent kostym som ligger i frihamnen så kände jag, HALLELUJA!!! Kommer definitivt hyra där igen, grym service och de har precis ALLT!

Jag vet inte riktigt vad jag var men cool tycker jag iaf, bytte ut skjortan jag hyrt till ett vitt linne i stället. Hade varit för varmt vilket visade sig vara ett klokt beslut på kvällen. Emma var Pocahontas!

   
   

Så behöver ni maskerad eller andra kläder för den delen rekommenderar jag de verkligen 🙂

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *