Jag blev så överraskad! Jag jag världens bästa kompisar <3

I torsdags förra veckan fyllde jag år! Jag hade absolut inget planerat då jag inte fyllde något speciellt så när Yasmina fråga typ om vi skulle göra något svarade jag bara: ja men vi kan väl bara typ gå ut och äta! 

Jag blev sååååååå lurad! Till sin hjälp hade hon även knasfian Emma 🙂

Började med sms på morgonen:

  
Lydig som jag var befann jag mig på Stureplan i rätta tid och när jag stod snällt vid svampen kom:

  
Nu började jag bli nervös… Kom upp och Samantha såg snabbt att de var jag som va offer för hon började skratta! Gick fram till baren och hon peka på baren där detta stod:

  
Jag öppna:

  
Tro att jag kände mig som en mupp där jag stod i baren helt ensam, drack skumpa, kollade mig omkring om jag kände igen någon! Efter jag drukigt upp tog jag på mig ögonbindeln…., sen började en resa! Observera att jag inte vet vem som ledde mig 🙂

   

Första stoppet (som jag trodde var sturehof) var Rituals 🙂 Här fick jag en present! Jag fick ta av mig ögonbindeln en kortis men sen åkte den på igen! Självklart var jag placerd så jag absolut inte såg vem de var bakom mig 🙂

  
 Sen vidare, här fick jag hoppa in i en bil som jag trodde va en taxi. Och fick en tjock filt över mig. Det var knäpptyst i bilen.

  
Stopp 2 var vad jag trodde Lindex men de va Åhlens. Där fick jag ytterligare en present som jag på plats skulle öppna! En gullig nalle… 

  
Sen var det snabbt på med ögonbindeln igen och in i bilen igen.. Denna gång med musik i öronen!

  
Här började jag misstänka att de inte var en taxi utan att de var Emma som körde! Kan hennes körstil ganska bra så att säga!

Ut ur bilen och då fick jag på mig vad jag trodde var en filt som jag genast luktade på, YASMINA! De visade sig vara hennes jacka… Hahahaha!

Kom fram och nu började jag ana att vi kanske var hemma hos antingen Emma el yasmina! Kontrollbehov som man har räknade jag stegen in porten. Yasmina har ett trappsteg och Emma 3-4… Efter 4 steg var vi inne i en port. Trängdes in i en hiss åkte en micro sekund (Emma bor på första våningen)

Kommer in och känner såklart lukten och utbrister: jag vet vart vi är, jag känner igen lukten! Vi är hos Emma för jag var här i går 🙂

Innan jag vet ordet av de så hör jag massa folk skrika så jag slänger mig på golvet, LIVRÄDD! De blev alltså lite fel! De skulle ta av mig ögonbindeln och alla skulle skrika surprise. Men Alex som stod bakom gardinen såg ju inte mig 🙂

Jag får av ögonbindeln och där står massa fina vänner <3 Jag började nästan gråta… Amad, Nayomi, Peter, Alex, Maria och Mia! Kärlek! Och de var såklart Yasmina och Emma som låg bakom allt!

De hade gjort så fint: 

    
   
  
Så massa god dryck, vi åt pizza och tårta. Fick såååå fina presenter och jag var helt överväldigad 🙂

Såklart saknade jag några som hade svårt att komma och sen är de inte så lätt att veta alla mina vänner. Jag är iaf väldigt tacksam <3

Tack fina ni för att ni gjorde den absolut bästa födelsedagen, me löv U long time!

//Marie 

Ett svar på ”Jag blev så överraskad! Jag jag världens bästa kompisar <3”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *