4 års kalas på Luxury Fingers & Toes :)

Som jag skrev i går så var jag på ett helt galet bra, mysigt, trevligt men framför allt LYXIGT event härom kvällen. Luxury Fingers & Toes firade 4 år så jag var inbjuden som gäst fast jag jobbade lite ändå. Emma min kollega på EM Event hjälpte salongen så jag hjälpte till också och Tanja Dyredand. På dagen så hjälpte jag till att fixa och hämta, lämna saker samt har fixat sponsorer 🙂

Det bjöds på massa gott bubbel och vin samt snittar, allt var i rawfood! Sen blev vi så bortskämda under kvällen, fick testa alla olika behandlingar!

Jag fick fina naglar 🙂

1445418715-6106

Sen fick jag pedikyr 🙂

Och sista behandlingen jag gjorde var trådning, man tar bort alla småfjun. jag gjorde ögonbryn samt överläpp… om de va skönt?? Inte ett jäkla dugg men shit vad fint de blev plus att sminket sitter såååå mycket bättre. Absolut något jag kommer fortsätta med 🙂

Jag och min fina på eventet 🙂

1445418690-6106

Alla gäster blev ordentligt bortskämda med massor med behandlingar 🙂

 

1445418727-6106

 

Även Yasmina testade alla behandlingar 🙂

Med i Goodiebagen som fick med hem fanns en pocketbok, och självklart var författaren själv på plats. Hanna E Lindberg som skrivit Sthlm Confidential och jag passa såklart på att få mitt ex signera 🙂

Mer om vad som fanns i goodiebagen kommer i ett separat inlägg då den var såååå lyxig! Plus att jag har en överraskning till er kära läsare!!

Tanja, Emma, Daniel och jag…

1445418817-6106

Tack fina Luisa, Emma och Tanja för en fantastisk kväll. Man gick därifrån och kände sig såååå snygg 🙂

Bilder tagna från min mobiltelefon och vissa lånade från Finest.se, för att se hela bildgalleriet, klicka HÄR!

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *