Något utöver de vanliga :)

I går var jag som jag tidigare skrivit om på Wild thing Love about på Metropolis Palais!

Jag har aldrig varit på Metropolis Palais förut, blev otroligt överraskad på alla sätt! Trevlig personal, mysig inredning och salongen var intim!

Showen de bjöd på var en sak för sig själv, maj gådd!! Jag som ofta går på musikaler och har sett de mesta måste ändå säga att denna ligger på min topp 3 lista. Jag skrattade konstant hela showen, Tony Irving bjuder på nakenchock, Aris bejakar sin kvinnliga sida och de är kända låtar man kan sjunga med i. Då vi kom såklart precis innan de börjar fanns platser bara längst fram, i skottlinjen så att säga 🙂 Hahahaha! Ända negativa var att iom att de va genrep var de ingen paus 🙁 Och vi beställde en flarra vin… ja ni fattar!

Här kommer en bildbomb!


  
  
  
  
För att boka biljetter, vilket jag tycker ni SKA göra gå in HÄR!

Trevlig lördag, Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *