Vilken fest!

Igår var jag hembjuden till Peter på födelsedagsfest då han i veckan fyllt år 🙂 Festen var hos Johan och John som bor på Kungsholmen.

Vi gjorde ett lite joke på honom då jag skulle komma sent och ville vara med när vi lämna presenten som vi gått ihop på. Emma anlände och gav ett par rosa strumpor, Yas kom med en korthållare som hon fått ”gratis” från Amex 🙂 Ja ni fattar….. Peter artig som han är säger ju inget men man kunde se hans besvikelse. När jag kom gick alla ut och mötte upp mig sen fick vi hattar och serpentiner som fina Emma fixat 🙂 Vi plinga på och sjöng, han blev gladare!

God mat, massa god dryck, god efterrätt, AS roligt lek som jag i ett annat inlägg ska berätta om. Taxi till Riche och sen hamnade vi en kortis på oxid innan jag åkte hem. Hemma halv fyra! Här är en bildbomb 🙂


  
  
  
  

Ja vad säger man? De va en galet rolig kväll som man aldrig ville skulle ta slut!

Tack även till Johan och John som öppna upp sitt helt fantastiskt fina hem 🙂

Kram till födelsedagsbarnet Peter, samt Emma, Julia, Christel, Jimmy, Lisa, Wille, Emelie och såklart Yasmina som såg till att kvällen blev Fab!

Det känns i dag kan jag säga 🙂 men så värt de!

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *