Första SMARTA bag in box vinet- Sponsrad video!

Bag in tha box REVOLUTION!

Hur många gånger har man inte svurit när man ska öppna upp en bag in box? De är meckigt som bara den och har man nymålade naglar så blir dom fula, boxen blir trasig och ful och oftast resulterar det i att man häller upp det i en tillbringare…

Men nu har revolutionen kommit för en alldeles speciell Bag in tha box!

Lindemann har kommit med en 5 sidig box som gör det betydligt enklare att öppna boxen. Innehållet är samma, men nytänket och steget till att göra en snyggare och enklare box är vad vi väntat på, hehe, vi som gillar att dricka vin såklart men inte vill bli ”skitig om händerna”

Beviset finns i filmen. Håll i hatten!

 

Tacka den australienska vinproducenten för detta, någon som tagit steget vidare från 4-kantigt och svårt.

Skål på er och hoppas ni gillar nya boxen!

/Thestoryof2

Sponsrat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *