Vem gillar inte att få paket :)

I går när jag kom hem så väntade ett paket på mig 🙂 Vem gillar inte paket? Hehehe… jag blev så himla glad när jag såg vad den innehöll!

unnamed-3

Min favoritchoklad, både Stevia kexbar och mjökchoklad med hasselnötter 🙂 Helt utan tillsatt socker!  Mera info om alla deras produkter hittar du HÄR!

Där kan du handla online om du vill. Annars vet jag att Stevia kexbar bland annat finns på vissa Ica, Hemköp, Coop, Hemmakväll, Apotea, Fitnessbutiken och SF bio 🙂

Jag är ju en riktig pastaälskare, i alla former och smaker och har smakat en del bönpastor. Vissa har varit värdigt goda och vissa smakar mest plast. Jag gillar ju allt annat på Nutri Nick, deras Stevia droppar (som du kan köpa online i länken ovan) är fantastiska i smoothies eller kvarg. Hur som…. jag är väldigt nyfiken på deras bönpasta, återkommer med en recension.

//Marie

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *