Finns vissa saker jag inte förstår….

Efter förra veckan och denna helg har jag tänkt mycket… jag kommer i senare inlägg berätta precis allting, men håller de lite för mig själv. De är så mycket som hänt så tror inte ni skulle tro på mig… de är som en film har spelats upp…

Hur som… de finns vissa saker jag bara inte kan förstå och som jag troligtvis inte kommer få svar på heller…

1. Hur man kan gå över lik för pengar och makt utan att bry sig om man trampar på någon annan!
2. Hur man som förälder kan prioritera någon annan än sina egna barn. (har inga egna men vet ju bara hur jag känner för vissa andras barn)
3. Hur man kan sitta på sina rumpor hemma och inte ens blinka åt allt som händer i välden. Jag fattar att alla inte kan jobba extra som volontär, eller kan skänka massor med pengar… det finns mycket mera att göra!

I dag på Ett jobb för Berg sa Fredrik Eklund en bra grej, han sa att ”de flesta människorna är paranoida, att man tror att världen är emot en, varför händer de här mig osv… Tänk tvärtom, pronoja! man ska tänka att hela världen konspirerar för att hjälpa en. I stället för att oro sig hur de ska gå ska man välja att se det som något fantastiskt som kommer att ske!

Så det är precis vad jag gör, jag ser det som att allt detta som hänt i de senaste dagarna är BRA!

1. Man får se de riktiga sidorna hos vissa personer, bättre nu än senare.
2. Att man själv växer i sin framgång pga att man tar tag i saker lite bättre
3. Motgång är näring till framgång.

Nu sussa, i morgon ska jag träffa fina Staffan Nordstrand och Emma för lunch 🙂 De mina vänner är att tanka energi <3

 

Godnatt vänner, bjuder på en bild se 2004, Marie 23 år.. hahahah!

Skärmavbild 2015-09-22 kl. 23.46.18

 

Ett svar på ”Finns vissa saker jag inte förstår….”

  1. Jag vet att du är en oerhört stark person och jag vet att du vet att jag alltid finns där om det skulle vara nåt. Jag <3 dig jättemycket och ser fram emot lunch med Staffan och framförallt dig. Då tycker jag dessutom att vi bokar ett kvällshäng och då lovar jag att lämna Birgitha hemma…..
    Kraaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *