Kokat ägg till flyktingarna :)

Idag efter mitt möte så drog jag ner till T-centralen, många volontär på plats vilket värmer mitt hjärta enormt och en tjej som var påväg att handla.

Jag tog beslutet att åka hemåt men köpte med mig så många paket ägg jag bara kunde bära. Så nu på eftermiddagen har jag kokat ägg, massor med ägg samtidigt som jag pluggat 🙂 Nästa vecka är min oneline kurs igen, 8 tim framför datorn! Me innan dess MASSOR med läsning och små test online.

Nu har jag snart kokat klart alla ägg och i morgon lämnar jag in dom 🙂

  
I kväll blir det lugnt, tänkte kila till affären och unna mig lite godis till idol! 

Tack alla som swishat, ni förstår nog inte vad ni gör för alla stackars flyktingar! Har nu vägarna förbi centralen så gå till tältet och titta!

Kärlek,

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *