Dagmar for Decléor!

Dagmar har under en tid samarbetet med Decléor och designat fina väskor som kommer med produkter från just Decléor :), läs mera HÄR! Jag som använt Decléor i snart 8 år och är tok nöjd med deras produkter såg ju såklart till att just få ett exemplar. Förra gången var det en grym kuvertväska och denna gång en snygg nessecär i höstens print!

Denna gång innehåll den bland annat min absoluta favorit i Decléor familjen, Aromessence Serum Néroli (ska man ha 1 produkt från Decléor så är det helt klart denna) i ordinarie storlek. Förutom guldserumet så fanns:

– Hydra Floral Multi-protection 24 h moisture activation light cream, – en 24 tim kräm

– Phytopeel exfoliation cream,- en växtbaserad peelingkräm med en mask karaktär som man har på 2-3 min och sen tar bort.

– Hydra Floral Multi-protection ultra-moisturing & plumping expert mask,- En fuktgivande krämmask som återfuktar huden. Massera in tills masken övergår till en olja, låt verka 10 min, torka av överskott med en fuktad bomullsrondell.

– Aroma Cleanse Toning shower and bath gel,– Energigivande duschkräm.

 

  

Just nu skänker de 5 kr per Dagmarnecessär så skynda köpa ett exemplar 🙂

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *