Vill göra mera! Och NI kan hjälpa till- uppdrag, hjälpa flyktingar!

När jag vaknade i morse var jag förutom oerhört trött, Hahahaha lite uppgiven! 🙁 När man ser sanningen i ögat så får man en helt annan bild av hur flyktingarna har det. En sekvens som tog OERHÖRT hårt på mig var en pappa som kom med som lilla flicka, ca 5 år. Hon va trött, undernärd och hade inga skor 🙁

Det går rätt in i hjärtat men de va först i dag jag kunde ta till mig de! Skrev en status på FB som verkligen beskrev min känsla:

  
JAG MÅSTE GÖRA MERA!!!! I kväll jobbar jag men slutar 20:15 så direkt efter tar jag mig ner till centralen igen! Jag har oxå startat en insamling där ALLA pengar går oavkortat till att köpa in det som är akut. Allt från vatten, mat, kläder, mediciner och tågbiljetter till deras fortsatta resa!

Kommer börja med att anmäla mig på centralen (de måste alla som ska jobba göra) sen ska jag gå till tältet, kolla vad som är i behov just nu sen sticker jag till Coop inne i centralen och handlar, alt följer med till kassan och köper en biljett! Ni kan följa mitt arbete här, och SJÄLVKLART får ni bidra:

  
 
Kom ihåg: en ynka 20 lapp räcker till en flaska vatten 🙂

Alla kan hjälpa till!

Hörs under kvällen, Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *