9 dagars Detox med C9 – dag 1

Varför gör jag detta? Dels för att jag har känt mig super trött och hängig länge, och med semester och andra festligheter så har jag inte låtit min kropp få återhämta sig alls och den behöver få en rejäl rensning för att kunna ta in mer näring och vitaminer från maten, för att återfå balansen. Men även för att för att rensa min kropp från slaggprodukter, ”ut med det gamla och in med det nya”, låta kroppen få återhämta sig och bota min stressmage. Jag kommer förmodligen gå ner i vikt och tappa några centimeter runt midjan vilket är helt ok!

Valet blev F.I.T C9 Aloevera kittet. 1350kr, en 9 dagars detoxkur

Innehåller allt för dessa 9 dagar, måttband för att mäta dig före & efter, ett häfte där du skriver dagbok typ, matlista, recept, kalorier, innehåll, fick med en shake och så kommer produkterna i en perfekt låda.

Jag återkommer med detaljer senare idag. Just nu är jag på dag 2, passerade den värsta dagen igår! Plus att jag va bakis o hungrig, men det var som att dra av ett plåster, bara att göra det!

Frukost: Aloevera blandat med vatten och ett piller. Så jävla äcklig smak så jag kräks nästan, det är lite beskt med riktig Aloe Vera. Nu droppar jag i lite citron för att gömma smaken. Bläääää….botten upp!

Lunch: vaniljshake, helt ok smak och mättar på bra med tanke på hur hungrig jag va. Plus att till lunch åt jag en morot och senare på kvällen både en tomat och nektarin. Höll på att kräkas av magsyrorna! Det finns ”den fria listan” på frukt o grönt att äta för att mätta sig med måtta.


Middag, mellanmål, snurrig nu men middag samma som frukost minus tablett. Mellis blev en brusgrejs med vatten

Det var inte roligt igår. Tomt i kistan gjorde mig både åksjuk i bilen och seg som fan i knoppen, kunde knappt räkna till 10. Och tröttheten för att jag inte ätit, oh lord den kändes.

Tänkte ”hur fan kan detta vara BRA för min kropp, svält och plåga”? 

Är det självdisciplinet jag tränar på? Eller har jag blivit toklurad på en detox där jag bara går ner i vikt för att jag inte äter ngt, inte dag 1 o 2 iallafall. Eller är jag bara för trött o hungrig för att förstå denna 9 dagars resa just nu?

Som sagt. Dag 2 idag o det har börjat bättre än dag 1 igår. Det handlar om vana och tankar. Detta är verkligen en vanebrytare och en disciplinlärare! Tuff skola.

Hörs senare. Ska njuta av min lunch snart…vanilj lunch!

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *