Hur din barndom påverkar dina relationer!

Häromdagen blev jag tipsad av en tjej att antingen läsa eller lyssna som ljudbok på Hemligheten! Den handlar om hur vi redan innan vi fyllt 1 har skapat ett beteendemönster hur vi tacklar relationer till andra, både vänskapligt och till sin partner. 

Jag laddade såklart ner den då min barndom var allt annat än bra och jag måste säga att liiiiite klarare blir jag. 

Jag känner igen mig i olika sinarium som de beskriver och de stämmer verkligen, hur min barndom varit kontra hur jag idag beter mig…. tragiskt!

Denna bok grundar sig på många års studion och tester. Dan Josefsson har tillsammans med psykologen Egil Linge skriver den då Dan uppsökte Egil pga att han aldrig hitta den rätta. Grunden till de har med hans barndom att göra..

Observera att denna alltså inte handlar om hur man beter sig mot sin partner utan mot alla man möter, tycker ALLA borde läsa denna!

  
//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *