Mera kärlek…

Som jag tidigare skrev var det bröllop på agendan efter jag besökt min vän Eva. Så mot Hoby Gård! Tog ca 45 min från Eva så var framme på B&B som jag bokat redan vid 13, mötte upp Sofie som jag skulle dela rum med…

Vi började med att äta lite då jag köpt med lite mat 🙂 Vi lyssna på musik och fixa oss fina inför bröllopet som skulle börja 16:00.

Som vanligt är jag så himla blödig så hann ju inte mer än in i kyrkan så rann tårarna…. De va såååååå vackra! Dagen va vacker på alla sätt, solen lyste på Österlens fält, Fredrika lyste som en sol, vackrare än någonsin, Mikael var så stilig och man såg hur stolt han va att ha fått sin prinsessa!

   
   
Efter vigseln var de obligatorisk riskastning och kramkalas ute på kyrkbacken 🙂

   
 
Brudparet åkte sedan iväg för fotografering och vi gäster gick tipspromenad innan det var dags för fördrink, middag och fest!

  
Tack Fredrika och Mikael att jag fick vara med på er stora dag 🙂 

Avslutar med en fantastisk bild som gick in direkt i mitt hjärta iaf! Bilder lånade från gäster på festen.

  
//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *