Self/Less

I går bjöd Finest.se in till förhandsvisning av filmen Self/Less som har premiär i dag. Jag tog med mig fina Jessica som jag knappt hinner träffa (fast vi pratar i telefon 1 tim om dagen) så var mysigt att får krama om henne lite innan hon sticker iväg på raj raj i sommar…

Hur som, filmen var knappt 2 timmar lång och SÅÅÅÅ BRA! Det var spännande från början till slut och både jag och Jessica satt fokuserade för att inte missa något. Det är en science fiction men inte massa blaj blaj. I korta drag handlar dem om Cancersjuka Damien som får en chans att fortsätta leva, fast i en annan kropp och ett annat liv.

Jag rekommenderar den verkligen så ska ni på bio i helgen välj den 🙂

selflessposter-Copy-1000x600

/Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *