Jag bröt ihop :(

För lite sömn (tänk att du vaknar varje gång du ska svälja), ont i halsen, stressad över framtiden, missa Emmas fest, missa massa roliga jobb, att få avboka privatlektion samt work shops med en internationell Pole Dancer som är på besök i Sverige, att läkaren inte vet vad som är fel på dig, att bo på vårdcentralen, att inte få röra sig mer än mellan soffan -> sängen -> affären -> hem, inte veta om du kommer iväg på semester för att du KANSKE måste äta mera antibiotika/penicillin…. jag listan kan göras lång, gjorde att jag i går bröt ihop 🙁 Jag är stark men när allt är utanför min kontroll och INGET funkar så brister även jag 🙁

Hatar självömkan och att tycka synd om mig själv men just nu gör jag de!

sad-angel

//M 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *