Gillar ni inredning och detaljer?

För 2,5 år sedan flyttade jag in i min nya lägenhet som var ett nybygge… det vill säga att alla väggar var hela, inte ens ett spikhål. Jag har varit försiktig och verkligen tänkt till innan jag smällt upp något på väggarna men nu har jag en plats, en viktig plats som jag tänkte börja pryda. Har inte haft något ovanför soffan för jag inte vetat vad jag ville ha… fören nu!

Jag ska skapa min bildvägg med fina motiv, och jag har hittat helt GALET fina på Desenio. Köper man posters så kan man rama in själv med sin favorit ram och deras priser är verkligen bra. Från 29 kr och upp 🙂

Här är några av mina favoriter (ja jag kunde inte ta bort någon mera, alla är så fina så här kommer en bildbomb) 😉

7825-5 7488_S 7765 7314-5 7755-5 7431-3 7846 7517-3 7651-4

Måste solla bort några, darn!!! Vilka tycker ni va finast? De finns såklart MASSOR med flera, gå in på hemsidan vettja och titta… den hittar ni HÄR

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *