Pimpad måndag ;)

Wazap! Pallade inte en vanlig måndag så pimpade upp den lite! Först möte med 2 fantastiska kvinnor, business eftersom jag jobbade. Berättar mera sen om ett sidoprojekt som dök upp, jätte spännande! Här är en bild på mig o kusinen som jag inte träffat på länge. Kolla in hennes yoga studio på Saltrummet här! Och hennes eget varumärke här!  As COOLT!!! Ser framemot nästa möte med ngt kul 🙂 hihi…

 

Efter en grym dag på jobbet som började lika snabbt som den tog slut åkte jag till Grönan med min sunshine 🙂 skönt att göra ngt roligt en vanlig ”tråkig” måndag! 

 

Ärligt. Jag åkte Vilda Musen och skrek som en unge! Det är katastrof hur snabbt den åker! Ungarna framför oss asgarva ÅT MIG!!! Jätte kul…tätt följt av kvasten, disco, bläckfisken och Blå Tåget. Nayomi ville verkligen åka den. Vi blundade båda 2. Usch tycker det är lite jobbigt med ”överrasknings moment” i en svart tunnel. 

Underbar måndag!    

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *