Gillar ni lite mörkare serier? kolla hit!

Äntligen på bättringsvägen, penicillinet har verkligen kickat in och i går kväll var jag till och med lite rastlös här hemma 🙂 Tror de är ett bra tecken då jag de senaste 4 dygnen sovit 20 tim/dygn.

I dag är jag lite ledsen, jag missar min fina, fina vän Fredrikas möhippa. Jag tog beslutet i tisdags att jag inte skulle medverka, även om jag i dag mår helt ok så vill jag inte riskera att smitta de andra och jag behöver återhämta mig så jag snart kan börja jobba igen. Jag tänker så mycket på dem i dag och vet att de har lajbans kul 🙂

Tänkte tipsa om två nya serier som jag har kollat på, båda två väldigt mörka… har upptäckt att jag gillar sådana typer av både film och serier. Den första är min just nu absoluta favorit:

Orphan Black- Handlar om en tjej som ser en annan begå självmord genom att hoppa framför tåget, när hon inser att hon är en kopia av sig själv så snor hon hennes identitet. Det visar sig senare att det finns fler av ”dem” Antal säsonger: 3

orphan-black-season-3

En annan serie jag fastnat för är Between, dock tycker jag den är konstig, händer inte så jätte mycket men jag kan ändå inte sluta titta på den.

Between- Handlar om den lilla staden Pretty lake som drabbas av något märkligt virus, men bara alla över 22 år dör. Antal säsonger: 1

1+%281%29

Båda finns på Netflix,

Ha en fin fredag,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *