Effektiv!!

Vaknade upp tidigt då min mage inte är bra än… det går bra på dagarna men på nätterna gör de ont och sömnen rubbas så när jag vaknade vid 7 tiden så var det bara att gå upp 🙂

Jag har hunnit så galet mycket i dag och känner mig nöjd 🙂 Tvättat, städat, mejlat om 7 lokaler, mejlat om nya samarbeten som gick i lås på en gång, bokat in möten denna vecka, sökt 3 jobb, raderat vänner på Facebook *fniss* och strax ska jag iväg och jobba lite 🙂 Tre klasser ska avverkas!

Slår vad om att du precis kollade på Facebook om du var borttagen 😉 lugn i stugan, bara tagit bort de negativa energierna så är du kvar…. grattis!

Längtar tillbaka till när jag satt här, lycka, frihet, helt tillfreds med dagen och sällskapet!

  
Kärlek, Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *