Sol, sommar och massa lyxigheter :) mingel ikväll!

soltrend2015

Nu är vi inne i juni redan och snart är det semester, fy fan vad jag längtar! Vad ska ni göra på er semester? Blir det Sverige, ska ni iväg på långresa eller jobbar ni kanske? Har ni tips att ge för dem som blir kvar här och vädret kan skifta från regn till sol…! Vissa av mina vänner ska föda barn, några ska jobba, några har inget jobb haha, så de har ju  semester hursomhelst 😉

Men tills att jag loggar ut från jobbet och resväskan ska packas så är det många roliga happenings i juni. Några TOP-TOP-secret grejer, andra roligheter är alla trevliga event, nya spännande möten, fester, bruncher och så mysiga middagar 🙂

Ikväll ska jag på ett trevligt event, nämligen invigning av skönhetssalongen Vania Bauty Center 🙂 

Jätte sugen på en picknick snart åxå, ska bara hitta nån att dela baguetten med, haha! Låg nivå på humorn nu…

Önskar er en solig eftermiddag! Kram så länge! Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *