Hur man överlever ett 5-års kalas :)

I går var jag bjuden på Nayomis 5 års kalas, det finns nog inget annat 5 års kalas jag skulle tackat ja till förutom henne… Hon är min lilla prinsessa 🙂 Plus att jag vet att Yaz och Amad även tar hand om de vuxna. Tror det var typ 16 barn med tillhörande föräldrar, Yaz kommer slänga upp massa bilder sen.

Hur som…. för att överleva så fanns såklart CHAMPAGNE!! Tack och lov 😉

Kalaset var såååå fint, frosttema med både olofs näsa som olofs fingrar att äta, is kuber, snö dipp och snöflingor 🙂 Nayomi var ju Elsa själv såklart… Jag hade inte så mycket att smycka ut mig själv med men gjorde en fläta av håret och la på sidan sen satte jag blå hårspännen i flätan som skulle likna istappar.
Självklart hade de även bokat så Elsa kom på besök och lekte med barnen…

Efter kalaset så stannade jag såklart kvar och hjälpte till att plocka undan och städa upp, som tack fick jag fantastisk middag, som vanligt. Halstrad röding med potatis och forellromsås  😛

 

Ny vecka, hoppas denna blir lugnare med drama 🙁 Förra veckan va inte kul och helgen har gått åt att återhämta mig då jag haft sömnbrist 🙁 Massor med mardrömmar och ständig magont…..

Denna vecka kommer en av mina största förebilder till Sthlm, Shaina Cruz…. hon vann Pole championchip US i Pole Dance och henne ska jag ta klass för, mer om de i ett senare inlägg 🙂

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *