Vem är pappa till mitt barn?

38 är en magisk ålder för mig, de är den åldern som jag senast vill ha barn! Den åldern har höjts lite med åren men nu är det stopp! Jag vill inte ha passerat 40 när jag får barn…. för mig räcker det med ett barn, får jag de är jag tacksam och glad. Om jag över huvud taget KAN bli gravid?!!
Jag har aldrig haft någon biologisk klocka som tickat, har aldrig fattat vad tjejer menar när de säger att de har de, det drar i äggstockarna??? asså på riktigt?? 😀 … kanske beror på att jag inte träffat någon kille som jag känner att jag vill ha som pappa till mitt/mina barn….

En lösning på allt är att inseminera sig!! Jag är inte främmande för att åka till Danmark och göra det, än är det inte lagligt i Sverige men jag vet att det ligger en motion på att de ska bli lagligt i Sverige….. håller tummarna!! Jag menar, blir jag en sämre mamma för det? Troligtvis inte, snarare tvärtom…. Det är ett genomtänkt beslut isf och barnet kommer ha en ansvarsfull och mogen mamma.

Om jag inte har hittat den rätta innan ”tiden gått ut” ska jag då inte ha rätt till att få ett barn? Kommer mitt barn inte ha lika tryggt, säkert och kärleksfullt hem för att jag valt att inte ha en pappa till mitt barn? Alla som lever varannan vecka? Det är ju nästan värre… att barnen varje vecka måste ”packa” och flytta mellan hem… Alla barn som själv får barn? Nu menar jag de som är så unga att de själva är barn och ”råkar” bli gravid och behåller…
Hade man som ensam kunnat adoptera hade jag inte tvekat en sekund, men tyvärr måste man ha varit gift i 5 år…. än en gång står alla ensamstående utanför systemet!

Öppen eller sluten donation? Att ha en öppen donation menas med att barnet har laglig rätt vid 18 år att leta upp sin biologiska pappa. Vid en stängd är den anonym! Många anser att det är misshandel att inte få ha rätt att leta upp sin pappa, att de har med sjukdomar osv att göra…. MEN…. när man donerar så genomgår man en ganska omfattande undersökning och man får lämna alla genetiska sjukdomar, vilket då mamman får veta innan. Även vilken utbildningsgrad, hårfärg samt alla andra estetiska preferenser. Jag kan säga, med risk för att få massa skit att jag skulle välja en sluten donation!! PUNKT!

Jag tycker inte alla har rätt att skaffa barn, är du minderårig, har något beroende (alkohol, narkotika etc) eller psykiskt instabil ska du inte ta hand om en annan människa, men när vem som helst…. och då menar jag VEM SOM HELST kan gå på krogen och bli gravid och bara kosta samhället massa pengar samt ett barn som far illa på olika sätt så måste jag som ansvarsfull åka till Danmark och betala en massa pengar…. Något är riktigt FUCKED UP!!!!!

Min andra lösning är att bli gravid med ett gaypar! Har många gaykompisar så någon av dem kanske behöver hjälp med en mamma 🙂 hahahaha!

frgetecken_81051419

//Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *