Tjejer! Varför känner ni er kränkta av tuttar o vapen? 

Lyxprostituerad eller bara en festglad tjej, tillsammans med en skäggig mansgris med massa vapen som hatas och älskas runt hela världen. Jag fattar inte varför vapen och tjejer upprör så många? De har väl valt det själv??!! 

 Han gillar tjejer och tjejer gillar honom, så om jag inte helt missförstått allt så förstår jag inte varför så många tjejer känner sig kränkta av att han lägger upp bilder på utmanande och nakna tjejer? Jag menar, tjejerna på hans bilder har ju gått med på hans ”krav” och vill vara det han begär att dem ska vara…nakna, snygga, visa tuttar, rumpor etc. Inte värre än det man redan sett på tv eller Vegas lixåm. Däremot så hoppas jag att ingen blir illa behandlad eller slagen. Men jag tror att man som tjej i den branschen ska vara rätt hård-hudad och gå med på saker som man kanske inte räknat med och ”gilla läget”? Vet inte? O alla kanske inte ens jobbar utan gillar att vara med honom o festa? 

Han har ett helt team som fixar det han vill ha alla tider på dygnet. Så missförstå mig inte nu, men vilken kille, eller man, som gillar fina tjejer, feta vapen, åka lyxplan och känna sig som kungen, skulle inte vilja vara honom för en dag? Va ärlig nu!!! Eller om vi frågar tjejer, vem skulle inte vilja vara på hans fester och tjäna kosan som en finare prostituerad (värdinna?) OM man gillar att visa upp sig och bli kallad för det ena o det andra och ställa upp på allt. Jag kan tänka mig att många vill men inte vågar yttra sig om det, för man får inte vara så ”dum”! Well, åtminstone 9.4 miljoner vill följa honom så det verkar vara en spännande livsstil att kolla på! 

Inget för mig! Men jag har inget emot att nån som gillar tuttar o vapen lägger ut vardagsbilderna på Insta. Fattar inte problemet? 

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *