Jag föddes inte med silversked i munnen! 

Jag blir otroligt provocerad när nån tror sig veta bättre än mig om mig själv och tro att jag bara råkar ha ödet på min sida..!! 

Jag föddes normal, jag växte upp i en ganska normal familj med ganska normala förutsättningar och ganska mycket kärlek. Och absolut inte mycket pengar eller jätte mycket pepp till att lyckas i något specifikt utan jag fick vara kreativ själv om jag ville något. Min uppväxt var speciell och jag kan inte sätta fingret på gott eller ont. Skriver en bok nån dag när jag vågar berätta allt jag varit med om, det som gjort mig till den jag är idag.

Men. Jag är inte född med silversked i munnen eller van att få det jag vill när jag vill. Långt ifrån! Vissa saker var så skämmiga att leva med så jag väljer att inte yttra mig om det just nu. 

När jag vill något så gör jag det. Om jag inte kan så frågar jag. Jag lär mig gärna nytt, det ingår även att misslyckas, då lär jag mig mest. Ingen har serverat mig mitt liv jag lever idag och den succén eller de motgångar jag möter ser jag som en del av mitt liv, lite ”som man bäddar får man ligga”. Vissa grejer har varit tur och flyt men även för att få glida lite ibland har ju sin anledning till hur man ens kom dit. 

Jag har aldrig väntat på att något ska komma till mig. Är det något jag behövt så har jag sett till att jobba för att få det. Lathet ingår inte i min filosofi, även om jag kan vara lat så är jag det i rätt tillfällen och då njuter jag av stunden. Handlar det om jobb eller andra åtaganden så ser jag fan till att finnas på plats i tid och ge 100%! Försova mig har jag aldrig gjort. 

Jag är inget helgon och absolut inte perfekt! Men tro inte att jag föddes med en silversked i munnen. Jag har nog aldrig ägt en heller. 

Work hard & play hard.

Yaz  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *