Uppvisning, här kommer filmer på mina grymma elever :)

I går var det uppvisning av alla härliga koreografier som grupperna i Pole Dance har övat på 🙂 Det var ett 100 tal gäster, familj och vänner som entrade SSS som vi hyrt för kvällen. Just dessa kvällar är för mig speciella, jag fylls av så mycket kärlek, värme, stolthet och mallighet när jag ser mina elever visa upp vad de lärt sig 🙂

Man känner sig som en stolt mamma som sitter och tittar på sitt/sina barn på skolavslutning. Då jag själv lider av en fruktansvärd scenskräck så blir jag ännu stoltare att de inte har de eller att jag har smittat av mig till dem.

Självklart filmade jag mina grupper, tyvärr glömde jag filma ena vilket smärtar mig massor 😥

Då jag fortfarande inte vet hur jag bäddar in en film så har ni två länkar till två av mina grupper.

Den första är min Spinny koreografi, dvs att vi låser upp stängerna och de snurrar i sig själva. Just dessa stänger är inte våra original stänger utan reserv och de är lite trögare än våra vanliga, vilket syns då eleverna tappar fart 🙁 Men lika stolt för de är jag 🙂 Detta är en nivå 4-5

SPINNY

Min andra grupp jag fick med är min Nivå 3, dvs att de tränat en gång i veckan under 24 veckor (sen i januari) Missade början men håll till godo 🙂

NIVÅ 3

 

kgeZtXa6BP9HIofQwbG7KWZRvj8mJ_IOye4jjoHvQKvuKe-iRrk-8wKKKkg86pXMF0Q8iZgaFWIq1qZRN6xZnX03a3Ql39iKLxtAKOHk1VA9LDYjnfJsfUiVJsXfrQOdWeVnVCKtyKidb0VHUygtLNv7gVr8BzjiWOOF0oMU7bqlbIOZPDhcoo4zChXC12wIOy6DLwkdTltNsVsyLESHbT1gaqKHGfHW6

Är ni sugna på att börja så får ni vänta till höst, håll utkik här då jag kommer lägga upp gratis prova på klasser 🙂

 

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *