Stockholms yngsta event-minglare, började som 3-åring!

Hon är förmodligen den yngsta minglaren i Stockholm, började sin karriär inom bloggvärlden som 3-åring med att hänga med till olika events och tillställningar. Hennes absoluta favorit events är när hon får träffa sin Alexander

mingel4

Näst bästa är när hon får ”sin” goodiebag! En gång hade Marie planerat en specialare med prylar för en 4-åring och enegen designad goodiebag, efter den gången var det kört och det första hon frågar efter när vi ska på ett event är just vad som kommer finnas i goodiebagen. Efter att hon frågat om Alexander finns på plats… Haha!

mingel5

Inte utan sin iPad, när mamma minglar och folk pratar så är det skönt att få ta en liten paus…

 IMG_6072

På skönhetsevent blir det prova på såklart 🙂

IMG_5893

Som sagt, tror Nayomi är den yngsta minglaren i Stockholm när det kommer till att vara på events med mig, och det lär inte sluta här eftersom hon är på ett event en gång i veckan i snitt! Mingelprinsessan!

Primeburger premiär. Vendelas Bistro premiär. Stureplanskliniken. Olearys Nortull…för att nämna några!

mingel1 mingel2 mingel3 mingel6 mingel7

Önskar er alla en trevlig helg och hoppas vi ses på ett mingel snart 🙂

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *