Welcome Inside! Renovera, inreda eller inspireras till ngt annorlunda?

Till dagens ära öppnade inrednings och arkitektkontoret Welcome Inside på Linnégatan 41! Hedda som är en av ägarna joinade programmet jag var med i ”Vem Bor Här” (se mitt tidigare inlägg här) och jag vet att hon besitter på stor kunskap inom området. Så jätte kul att hon öppnat eget nu! 

Stort lycka till!!! Det bjöds på bubbel, ballonger och varmkorv 🙂 

           

Kvällen blev ung och jag har ägnat resten av denna afton på soffan till MELLO! Hoppas att Mr Måns vinner hela faderullan!!! Få se på lördag 🙂 även om jag ehmmmm tycker att öööhhhmm hans bidrag är en rip-off av Guettas låt….men men. Som alla andra säger och jag håller med, lätt en vinst låt! 

Trevlig kväll! Ses imorn, då är det fredag äntligen, igen och efterlängtad som vanligt 😉 

Yaz 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *