Latmasken… *fniss*

Kommit hem efter att ha vickat klasser i studion, alldeles för trött och orkar inte laga mat… vad blir de då? Jo en näve nötter och en halv chokladbeskvi…. herreguuuud vad dålig jag är på att äta ordentligt just nu! Orkar inte…. jag är så sugen på köttfärsåsen jag fick häromdan. Ska försöka laga en likadan.. om jag bara kommer ihåg hur den gjordes 😉

Skulle gått på premiären av strandbryggan i kväll men valde att jobba i stället…. känns skönt nu efteråt men tror nog att de som är där har AS kul!!

Nu kollar jag Ex On The Beach och ligger med datorn i knät, vad går programmet egentligen ut på??? fattar inte… de händer ju typ inget?

VyNrjcnWryyPJQpOez7LdEbuofBq__PXwwGYGL0UQQa5PZi8zhMwbPjZPoKmiUZjR__VqF1nP7hEJVPcCEnDEaCR1s9-GLdsXRNF0OGpqUO-kNttjt2DDv7hdDdlsJtrKEQ8naEg-WBJuwO1TUxNC5l25_aysCtYZcAqcXbCXG06xBlJW95jK9B7jSYn1mYbSqiZULBHTOXVhKO2TRduvsnWkvbzVjkYf

Ska försöka somna tidigt i dag, så svårt när man kör klass till 21:30… jag är så uppe i varv att jag har svårt att sova på kvällarna.

Godnatt, M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *