Återhämtningsvecka :)

Denna vecka ska jag bara göra det som i dag är planerat, tänker inte planera in något mera…. Förra veckan var crazy bananas, inte nog med att jag jobbade massa kvällar så hade jag många event (vilket är AS kul så jag gnäller inte) men sen hamnade min släkting på sjukhus så var mycket att ordna med att prata med läkaren, kuratorn, biståndshandläggaren osv.. Nu kommer hon hem på onsdag så i dag är sista gången jag besöker sjukhuset innan jag på onsdag kör hem henne från sjukhuset. I dag ska alla papper för hemtjänst och larm skickas in sen är hon redo att komma hem igen <3 Livet är så skört och man blir verkligen påmind om det 🙁

Så jag ska försöka ta en återhämtningsvecka… jag har en del klasser inplanerade men förutom de kommer jag nog ta det lugnt. Hoppas på fint väder så jag kan bara hänga lite på balkongen 🙂 Sen ska jag SÅKLART ta bort hår i morgon, jipiiiii…..

Måste hitta balansen igen…

blogger-image-1392485216

Många har hört av sig och undrat hur jag mår, jag uppskattar verkligen de. Jag har mina vänner jag pratar med och även en grym terapeut som jag besöker så ofta jag kan och har råd… de är fan svin dyra 🙁 Jag måste prioritera mig själv och inte alltid vara andra till lags och ta skit… de e de jag jobbar på!

Nu ska jag strax till sjukan sen åka och träna och jobba… kvällsjobb som vanligt på måndagar!

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *