Din Tid Skönhetssalong

Tackar Din Tid Skönhetssalong för ett fullproppat event!

Detta var ett av det människotätaste event jag varit på, när vi kom så var det kö in! Det var kändisar och det fanns säkert 100 fotografer, röda mattan, Hänt i Veckan fanns på plats med mera. Riktigt spännande!

Väl inne var det så packat med folk så till o med min kamera vart suddig! Kändes som att gå på hemmafest 😉

Det bjöds på dryck och tilltugg. Goda kanapéer o rosé 🙂

Vi minglade runt men tyvärr eftersom det va så mycket folk så kunde vi inte höra något om behandlingarna, men vi rotade runt själv och tog med oss massa bra info.

I min goodiebag fanns produkter från: Kalahari, Palina, Nimue, Blomdahl och Artdeco.

  

  

  

Fjärilen går just nu att köpa på salongen direkt, Banergatan 25, borde köpt en bunt på en gång. Vilken tur jag hade som fick ett läppstift i min goodiebag eftersom jag glömt mitt hemma, ibland händer det 🙂

Efter denna event på Din Tid Skönhetssalong traskade vi vidare till Strandvägen 1 för middag. Sen blev det utgång. Mer kommer 🙂

Tack ännu för ett trevligt event som ordnades av SUBITO!

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *