Jag har inga hål, ingen karies o ingen tandsten trots 5 år sen jag va hos tandläkaren sist! Mina tips!

Billigt blev dagens Tandis besök, jag hade ångest och panik eftersom det senast var 5 år sen jag kollade mina tänder. Jag har sån skräck för tandläkaren och efter jag gjorde mina fasader (2006) så ville jag aldrig mera gå till en tandläkare. Förrän idag igen…nu kan jag till o med tänka mig att bleka tänderna! Nu vågar jag kanske 🙂 

Jag hade inga hål, inte ens kommande hål, ingen karies och inte ens tandsten! Helt otroligt skönt! Hon sa att min munhälsa var på perfekt nivå och att jag kunde vänta 2år med nästa undersökning om jag fortsatte sköta om min mun och mina tänder på samma sätt. Billigt o bra kände jag. 

Jag borstar tänderna på kvällen innan läggdags såklart! Jag kör Sensodyne whitening, det hjälper mot ilningar åxå. 

 Plackers! Min bästa vän efter tandpetare och tandtråd! Otroligt vad det kan fastna grejer usch så äckligt 🙁 men ett måste enligt mig. En fräsch och ren mun kräver lite skit jobb…
Munskölj. Jag är mindre bra på det, men smakar gott o så luktar man gott 🙂 

 Jag kan slarva på morgonen efter min morgonlatte. Inte bra men oftast så sveper jag sista klunken innan jag drar och inte fasiken tänker jag på borsten då. Och jag är väl inte petig med mat o socker, bara det att jag är petig på kvällen med borstandet o polackers. Min räddning tror jag. 

Sköööönt med inga hål iallafall! Ni fattar inte vilken stor sten som föll ner från mina axlar! Jag hade svimmat om det fanns hål. Däremot har jag 2 jäkla visdomständer som är på plats i onödan. Men dom vill jag behålla, lite visdom måste jag ha kvar 😉 

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *