Goodiebagsen + utställare på Stockholm Beauty Week

2015 – vilka är det som är heta på Sthlm Beauty Week egentligen? Förutom den underbart snälla, energiska och roliga Jonas Hallberg som var mittpunkten av hela mässan, han gjorde ”det” och bidrog till mycket skratt och härlig atmosfär 🙂

IMG_9155.JPG

 

Det fanns såklart många utställare som fick trängas i den alldeles för lilla utrymmet som fanns. Jag som ville prata med många fick stånga mig fram och med tanke på den höga ljudnivån som rådde där inne fanns ju knappast möjlighet att höra deras viktiga nyheter kring skönhet och hälsa. Tyvärr, det var ett stort minus.

Den gemensamma nämnaren kan vi väl säga var Ekologiskt, rent och UV skyddande skönhet. I den fullproppade goodiebagen fanns en hel del intressant och det som alltid uppskattas när man ska testa produkter och sedan kunna säga något om dom är att man får full size produkter. Då kan man på riktigt testa och ge sitt tycke, men många av produkterna var tester och små förpackningar vilket ju gör att det blir svårt att bedöma helhetsintrycket.

Här kommer goodiebag nr 1:

En super mascara med näringsämnen som ger lägre fransar när du kör mascaran. Dessutom en god lip-plumper med mint ”smak” som ger fylligare läppar, en jätte trendig produkt i Hollywood just nu! Mums 🙂 

Har testat båda produkterna och det blir en liten skillnad direkt!

Köp här!

P4270838 P4270839

thumb_P4270798_1024

 

Goodiebag nr 2:

Min favorit i goodiebagen, full size som jag nu kan testa ett tag. Dessa produceras Sibirien och har jätte goda naturliga dofter, dessutom ett brett sortiment och stora förpackningar (alltid ett plus!) Dessa produkter kommer att finnas på utvalda salonger och butiker. Har redan testat deras hårvård, I LOVE it!!! 

Läs mer här!

 P4270836

Resten av innehållet från vänster:

P4270837

– Smart Sun indikator, ett armband för att skydda sig mot översolning. Riktigt bra för att hålla koll. 7 band, köp här!

– Väldoftande ljus ”Aphrodisia” från Harmony Home 🙂

– Deo Roll on från True Organic of Sweden, köp här!  Har inte testat den ännu men den doftar gott och är fri från alkohol, paraben och syntetisk aluminium. Stort PLUS!

– Kropps peeling tror jag, från Surfaco. Inte testat ännu men burken är stor och kommer räcka till många omgångar, doftar fantastiskt gott! Köp här!

– Vitt pulver från Nordic Super food. Har inte den blekaste vad man ska göra, sniffa, blanda eller halsa i?

– Cashew Mango bar från Smilig, ekologisk, Fairtrade, god som attans!

– Parfym olja från Les Centers Gourmandes, vanilj, dessa finns i 5 olika doft familjer. Snacka om sexigt att olja in sig i parfym, underbart ju! Läs mer här!

– Moisturising Cream från finska märket Mia Höytö. Kul med finskt 🙂 Läs mer här!

– Salt spray från Less is More. Perfekt att köra på för en sexig o fräsch sommarhår, toppen! Läs mer här!

– Masq+ från Powerlite Skin Care System, har redan provat och den känns som en befrielse för huden, ger mycket fukt och kyler ner lite skönt. Köp här!

– Många små produktprover dr. Alkaitis, bra att ha i gymbagen när det egna inte får plats. Har inte testat dessa ännu på ansiktet men känt o luktat o det doftar gott, deras motto lyder: ”If you can’t eat it, don´t put it on your skin”. Det säger väl en del om hur rent det är. Jag blev sugen på att prova deras ansiktsmasker. Lär mer här!

– Rengöring, fuktgivande mm från Anne Marie Borlind. Det kom i små prover så jag kommer nog testa dessa under min nästa resa när man behöver små förpackningar. Det hade jätte intressanta serum, ”beauty pearls” som jag blev sugen på. Ekologiskt hudvård. Läs mer här!

P4270840

 

Det var en massa nyheter att testa sig igenom och jätte många som verkligen tog sig tid att förklara och berätta om deras produkter. Jag kommer såklart att tipsa om det jag tycker är bäst enligt mig 🙂

Även tidningen Plaza & Pause samt rabatter på Life mm…

 Tack till alla som gav av sin tid och sina produkter!

Lite bilder från Stockholm Beauty Week där det bjöds på frukost och sedan en lunch:

P4270835 P4270818 P4270828 P4270812

thumb_P4270801_1024 thumb_P4270802_1024 thumb_P4270803_1024 thumb_P4270804_1024 thumb_P4270814_1024 thumb_P4270817_1024 thumb_P4270822_1024

 

Har ni frågor maila då till: yasmina@thestoryof2.se

Chingeling!

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *