Stockholm Beauty Week- del 2 GoodiebagsEN

Med oss hem från Stockholm Beauty week fick vi inte bara en utan TRE goodiebags 🙂 Väldigt generöst! Jag fota såklart allt men de ligger inte ihop så jag fick dom utan har fotat mest estetiskt 🙂

Kommer börja med att vara så ärlig att säga att det jag mest uppskattade i den ena (den stora kan vi kalla den) goodiebagen var dessa produkter från Natura Siberica, ni kan läsa mer om de HÄR

P4270836

Av två anledningar, han var helt fantastiskt på att prata om sina produkter, man märkte att han själv var stolt! Den andra anledningen är att det var full size produkter. Jag menar absolut inte att jag är otacksam, VERKLIGEN INTE utan uppskattar precis allt jag får men ska jag testa och känna efter så får jag inte någon uppfattning på prover, att testa 1-2 ggr avgör inte om jag kommer fortsätta köpa just de märket.

P4270830

En annan favorit var en goodiebag från Dream wave & Co, en ny mascara och en lip plumer. För mera info läs HÄR

P4270839 P4270838

Förutom produkterna från Natura Siberica fick vi även allt detta i den ”stora” goodiebagen! Tyvärr saknade min goodiebag en deo från True vilket var synd då jag pratade med dom och såg verkligen fram emot att testa den 🙁 Men Yaz fick med en hem så får höra vad hon tycker 🙂

P4270837

Den tredje goodiebagen innehöll detta, från Dr Alkaitis. Allt är organiskt framtaget.

P4270840

 

Ser fram emot att testa allt, tack snälla och tack Event by Anna som bjöd in mig 🙂

 

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *