Två gånger i veckan!

Alltid en evig diskussion hur ofta man ska tvätta håret och jag som tränar så mycket och svettas skulle ju vilja göra det varje gång jag duschar. Men….

Jag har gått från att tvätta håret nästan varje dag till två gånger i veckan och dessa två gånger har blivit lite av en helig stund för mig. Inte bara för att jag får tvätta håret utan för att jag då passar på att ta hand om mig själv lite extra 🙂

Mina två nya produkter från Decleor är underbara! Jag börjar med att skrubba kroppen med min nya skrubb, på TORR hud. Sen bara duscha av det och tvätta som vanligt! Efteråt smörjer jag in mig med min nya olja som är helt underbar, den går snabbt in i kroppen så man är aldrig ”oljig” utan kan lätt ta på pyjamasbrallorna direkt efter 😉

  

Sen skrubbar jag ansiktet och efteråt lägger jag på en lugnande mask som man låter ligga i ca 5-10 min och den arbetar man in den i huden. Jag brukar även lägga på ett tunt lager nattkräm (iom att jag gör det på kvällen)

Då använder jag dessa två produkter:

  
Och sist men inte minst så använder jag en olja i mitt nytvättade hår 🙂

  

Vad har ni får rutiner? Har ni någon tid i veckan då ni bara rår om er själva?

//Marie 

Ett svar på ”Två gånger i veckan!”

  1. De Kroppsprodukterna från Decleor är mina nya favoriter. Doften från den oljan får mig att gå igång. Använder den även till håret och den ger en jättefin glans i mitt kopparfärgade hår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *