Aldrig Vila

Det finns ett typ varumärke som heter så, ”Aldrig Vila” inom fitness och träning. Jag funderar nu på att trycka egna tischor med den texten 😉 för i mitt fina liv finns inget som heter vila. Jag är vaken en normal dag utan extra aktiviteter typ 7-23 och på den tiden är det full jäkla rulle! Så kul! Men ack så slitsamt…speciellt idag. Fast det inte blev sent igår så är det lite segt nu… Alltså Emma hur brun är du??!! Till o med jag är blek bredvid hehe!

Bild från gårdagen, läs mer om det här!

Nån som vill sponsra mig med lite koffein? Kanske? Tänk att jobba hemma o kunna ta en siesta typ när man känner för det, OOOOOOH avis! Min endaste stund i lugn på jobbet är mina kisspauser, där är det lixåm tyst, lite som att gå på spa under arbetstid, haha, jag tror jag börjar bli övertrött nu. Tar nog en kisspaus snart igen 😉

Ingen vila efter jobbet idag då? Nix! Snart ut o köpa en ny uteplats! Allt ska köpas och jag hittar så fina saker, måste bara komma överens med mitt amexkort om budgeten innan jag börjar handla 😉 kanske äter en frulle på nya möblerna i helgen. Myyyyys! Sovmorgon tjohooo…!

Måste rycka upp mig nu så jag orkar…så sugen på en fika. Någon som är sugen på en kaffe & donut säg tuppen JA!

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *