Den lyxiga Goodiebagen :)

I torsdags fick vi med oss en lyxig goodiebag från Stureplansklinikens vårfest! Jag älskar ju när man får härliga goodiebags och ännu mera när det är full size produkter. Denna gång blev det Restylane Rengöring, dag kräm, natt kräm, ögon serum och en prov på solskyddsfaktor 🙂

wII6byqrCBSs9mQZm3mwUeWEdvGv-NWLifGIMS-w98ZAGJxBpv9GoU2ULPo3qutqAab8Il-ZHS0hv3CNYV-_uBhYDDo6qzQq7en58b7f6HCcI94SEWaVOywEjabK8Qt2HWy270QuRVrHNbtxkIC6mLrxdAsOTykg_ABJbvyXOtThFZuVMYg94Oowwo19l261NDW_LJLb427BfKaLwu2OOt1rQ7zzyrdu4

Jag är så tacksam för allt man får när man springer på event och just nu har jag ett helt skåp överfullt med grejer, lyxproblem 😉 Men jag tänkte eventuellt packa ihop en serie och lotta ut här på bloggen? Är ni intresserade av de? Kommentera gärna isf så ser jag till att nästa vecka fixa en härlig bag till er läsare att vinna 🙂

 

Later,

Marie

3 svar på ”Den lyxiga Goodiebagen :)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *