Fantastisk vårfest på Stureplanskliniken :)

Det finns event och det finns grymma event! Denna kväll hamnar på topplista av lyckade event där allt föll på sin plats! Bra mingel, goda snittar och smarriga små portioner av mat, både bubbel och vin, stämningen på top, bra tid, gott om folk och ”rätt folk” 🙂  

Det var bra information om Stureplanslyftet, lagom långt och lagom med information. Läs mer om vad det innebär här! Även en genomgång om Restylane och den världsomfattande kampanjen med Sharon Stone. 

Uppträdanden, gruppen Nightlife och Alexie Divello feat Daniela. 

Innan vi gick så fick vi en välfylld goodiebag!

Tack Finest för igår, ännu ett lyckat event! Skulle behöva en Face lift idag, dö trött, men glad! 

Kram Yaz

   

         

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *