Sexigt kurvig och jävligt nöjd är jag!

Nu är vikthetsen här och den går inte att missa! Gymmet är fullsmockat, sallader går åt som smör smälter i solen och det bantas och dietas på olika sätt, sommarformen ska platsa. 

Har du ”the gap” mellan benen? Syns dina nyckelben tillräckligt? Är vaderna svarvade och får du på dig storlek small? Listan är låååång av alla ”utseende preferenser” som för många är helt omöjliga att uppnå utan retuschering eller plastikkirurgi. 

Jag ville bara påminna er kvinnor om att kurvor är sexigt. Tänk att det finns något att ta på, klämma och känna! Sluta hetsa er till något sämre, så länge man är sund och håller sig frisk och har det lilla extra 😉 

Varför vilja vara något annat än sexigt kurvig? Jag älskar mina kurvor och framhäver gärna mina bästa sidor, baksidor hehe!

 

Det var bara det. Ingen hets eller stress här. Hälsan först. Men VÅGA vara kurvig 🙂

Kram Yaz

2 svar på ”Sexigt kurvig och jävligt nöjd är jag!”

  1. Du är så snygg så det e löjligt. Jag har slutat skämmas över mina kurvor stora bröst, breda höfter och stor rumpa -That’s Me!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *