Tadaaaaaa…

Vilken KALAS kväll jag hade i går 🙂 Shit vad kul jag hade och vilket grymt event! Den får 5 Marie av 5 möjliga! Ett litet intimt bloggäng som fixades och stylades typ precis hur vi ville. Då jag var Jimmys plus 1 så visste jag inte detta innan men blev ju såklart super glad när även jag fick välja vad jag ville 🙂
En super söt frisörska, tror hon hette Ellinor tog sig an mig, och hade tålamod med mitt galet tjocka och MYCKET hår 🙂 Jag valde en toning i rött då jag ville göra något nytt men ändå lite sobert.

Ja kolla och avgör själva 🙂

Jag var väldigt ofixad innan, hade inte borstat håret och hade det i en toffs så de ser faktiskt värre ut än de va 🙂

nLPc_vvcNaAe0CoiyORxHsdNkDzQPLCNnwT98yF3sl7MZN9lxFqInYj0I3x7w2CuqREz0lG5k6OzFY_bODHc-gH8tgw60wxTAvyHQefaJzmmOqT0klFGJjUqMwAjkyl-FEIMvKReEsuMFX6PH3Bu_R8Zk4sRFhyVD_xGeqNDPGcdy4utZ8kl0LKlQtWtjeMeuhwhAcy8h5Rhlngesc0mdkM3_jbYccqR_

En skön, varm färg som kommer se awesome ut när solens strålar träffar 🙂

7_HGqJjF2mwDVPZ-kiYU54TazM7ogbKJ-kYcc0QuYlRD0uQH7HKXOwqZ2i0ikb2-5MigSVjN7n7VAQ3CdbaAZcEdUbMxhjDQl6CpyRp3kACalL4lZw2Zc6f0k4eeP2NvwBwscS5t_RR2BXQ-X2KQKup_xkmavm5YofHZgTFlnvNkpK1PxzEeWlR-rmfzoIR0BYXpU7m8RtiKrHtMpIQVTcyVOzvWsz3qS

Tack Amir och Nikita Liljeholmstorget för en fantastisk kväll och grym Goodiebag, mera bilder på kvällen och innehållet kommer senare, nu ska jag iväg och jobba lite 🙂

Ha en fin lördag så länge…

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *