Sträck på dig kvinna och fram med tuttarna, bak med axlarna!

Fredagens ”kom ihåg att sträcka på dig” läxa 🙂 Gäller både kvinnor och män.

Hållning är ju en sak jag tycker är extremt viktigt och kan vara så sexigt eller osexigt, beror på hållningen. Det är lite av ens självförtroende och karisma om man har en bra hållning eller inte. När man har en stolt hållning så känns man mer pigg och säker, självsäker helt enkelt!

Jag blir så jävla lång när jag har klackar så jag måste verkligen tänka på min hållning, även om andra är kortare än mig så hjälper det inte att jag kurar på min rygg för det ser bara fjantigt och fult ut. Jag har blivit bättre, en bit på vägen. Bildbevis, tror jag blir 182 cm i klackarna…

1428606126-746

Ett par exempel på några celebritys med dålig hållning, kontra bra hållning:

Osäkra och blyga kanske, ser inte bra ut… Jag fattar att man inte kan lyckas bra på alla bilder, det finns katastrofbilder på mig med men tanken är att man ska tänka på hållningen och utstråla ett välmående och piggt utseende. Det är ju så mycket trevligare att titta på självsäkra bilder, även om insidan inte alltid känns så självsäkert så är den utstrålningen trevlig att se.

Inga bra hållningar….

8a61bade8c3a9c7c_miley  article-1352840-0D042DA7000005DC-852_468x777

Bra hållning, stolta och självsäkra kvinnor. Brösten behöver inte stå i centrum även om man kör urringat eller har stora tuttar kanske. Men att tänka på att ”puta” ut pattarna eller dra tillbaka sina axlar gör att bröstkorgen kommer fram mer och halsen förlängs automatiskt. Mer ansträngt och mer kraft. Powerfull!

Embed-Rex-David-Fi_3162238a

– Träning och stretch är en bra sak att hålla igång med för att få en bättre hållning!

– Kolla på bilder på dig själv, lär dig av dina misstag och tänk på hållningen när du går, sitter eller står!

– Be proud! Det syns hur du mår på sättet hur du står 🙂

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *