Robinson- Love edition! Därför är jag inte med!

God förmiddag!

Lördag, jag har häcken full inför i morgon när Boot Camp startar och jag är såååååå orolig 🙁 Jenny som jag har campet med ligger nerbäddad och är JÄTTE sjuk 🙁 Jag hoppas på ett mirakel nu och ber hela tiden! Hon måste bli frisk.

I går avslöjade dom alla deltagarna till Robinson- Love Edition! Några vet om det redan men jag kan nu avslöja att jag var påtänkt som deltagare. De ringde från castingen (jag hade INTE sökt) men det är ju så att inför alla reality program så har de ju ett antal de väljer själva. Hur som…. jag var iaf där och träffade dom, gjorde 2 castings men gick inte vidare. Jag visste från början, redan när de ringde att jag inte var rätt person men kände att jag måste löpa linan ut och se (plus att Yaz tjata 😉

Jag är ingen som ställer till drama, som spelar fult spel (oavsett hur mycket pengar som står på spel) Jag är för ärlig, det är bara så jag är. Jag kan inte lägga på mig en mask helt enkelt, vilket de ville ha.

Svaret jag fick när de ringde var:

– Du är för hel ylle, lite girl next door!

Jag tar fan de som en komplimang 🙂 Det dom menade vara att jag kommer inte skapa drama, svartsjuka och den atmosfär som krävs för att göra bra tv.

Här är deltagarna i år iaf, finns ju en och annan pudding!

 http---aman.production.s3.amazonaws.com-5518fe42fca38fa8840003fa-Alladeltagare_444

På tisdag är det alltså premiär, ska ni titta?

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *