Silvermun :) hahahaha!

Började min dag hos tandläkaren i Nynäshamn, så satte mig alldeles för tidigt och körde ner dit. Passade även på att byta däck när jag ändå var där nere så nu är sommarpjucken på och hon fick sig även en lyxtvätt 🙂

Jag påbörjade mina två fasader jag ska bygga och då hans sköterska var sjuk fick vi ta en tand i dag bara. Men den görs ju i etapper då den ska fixas i laboratorium så just nu har jag en provisorisk…. som är SILVER! Asså såååå fult! Som tur är så är det ju en tuggtand så syns inte så mycket men får skratta med stängd mun och le lite snett… bara jag inte fastnar där 😯

Hittade en bild på nätet, lite så jag känner mig 🙂 (ps, lånad bild)

2063857-62jDI

Tur att ingen ser det men de känns konstigt!
Kom hem och somnade en halvtimme vilket behövdes, vilken bedrövlig natt jag hade! Fattar inte varför jag sover så sjukt dåligt 🙁

I kväll ska jag träna 🙂 Älskar onsdagar, min lediga dag när jag själv hinner träna och inte träna andra 🙂

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *