Blev ni lurad?

1 april betyder att man luras och skojar (läs ljuger) Tyvärr vet jag många som gör det året runt och inte bara behöver en dag för att få ut något av det… aja… hur som… i morse när klockan var alldeles för tidigt och jag satt i soffan och drack mitt morgon kaffe läste jag på nyheterna att skansen fått strömavbrott och att ca 130 djur rymt…

Oj tänkte jag först, stackars djur.. helt vilse utan mat och ingen aning om vart de ska 🙁 Min andra tanke var, jag skulle bli väldigt glad om jag kom ut och de satt en apa på gården, eller en Zebra utanför porten. De hade verkligen gjort min dag 🙂

Hela annonsen kan ni läsa HÄR

Jag tänkte helt enkelt inte på att de var 1 april, men när kaffet kickat in och jag blivit varse via Facebook att de kommer bli en del april, april i dag insåg att även detta var det 🙂 TUR! Djuren är i säkerhet!

 

8ad77202

Natti, natti
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *