OMF******G

De här är helt sjukt!!!! I dag på dagen fick jag en fråga av Jenny om jag kunde tänka mig en sak i höst… vad kan jag inte säga än… Men min första och spontana reaktion var promt NEJ!

Men nu har jag tänkt lite på det och känner att… va fan… man lever bara en gång! Jag kommer få gå utanför min comfort zone med hästlängder, men tänkte jag långsiktigt borde jag verkligen göra det! Jag kommer få göra saker jag aldrig trodde jag skulle klara och på något sätt tror jag det stärker mig som person. Det är några nackdelar SÅKLART som fortfarande väger lite.. men å andra sidan …. MAN LEVER VARA EN GÅNG!!

-1

Sjukt oklart inlägg men behövde skriva av mig lite…

Ska sova på saken och känna efter lite 🙂

God natt,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *