Mina nya favoriter :)

Jag vet att jag tjatar och NEJ jag är inte köpt av dom! Jag skriver bara om produkter jag faktiskt står för och personligen både använder och gillar.

Förfrågningar får vi väldigt ofta men EXTREMT sällan väljer vi att skriva om det, bara om vi själva gillar produkten/tjänsten! Hur som… jag är ju ett STORT Decleor fan, som ni som läser denna blogg vet och alla ni som känner mig vet. Jag har använt deras produkter i snart 7 år. Jag har deras rengöringskräm, ansiktsvatten, ögonkräm, serum, dagkräm och nattkräm som jag använder dagligen och sen har jag deras skrub och mask för ansiktet som jag försöker använda 2 ggr i veckan 🙂

När jag i onsdags var på Finest Award så passade jag självklart på att gå bort till Decleors monter då de var en av sponsorerna för galan och prata med dom 🙂 Jag träffade dem någon veckan innan på dermarome eventet, så kände igen kvinnan som stod i montern. Jag passade såklart även på att ta ett kort 🙂

VofdirsDMGxBoki52dnYAwD4vL_PHItCkXO__mLQCLidyd2Xj0PtVderce_GsZVAxLOOzLp98qtc9sTMzatxu5P-C3Y0nPPyWGBjA-88nez0y_VXWh9J3aDlUvEbEGVveQ--c2fzD1tfF5oz8c50T7QtKRLPqbfl5SXhPRSABVESgYn0wsz8bgfiA8icmUw1bgh3K8Ky--grfPGVJC13nEIkheyFNcjey

Kvinnan i montern (såååå dålig på namn) och jag pratade en del och då berättade hon om deras rengöringsolja. Jag trodde jag testat det mesta men denna hade jag inte provat. Att den dessutom blivit utsedd till bästa produkt av Tara i beauty award 2014 var ju bara ett plus. Hur som så var hon så gullig och jag fick med en hem och nu har jag testat den i 4 dagar och JAG ÄLSKAR DEN! Den luktar gott, inte sådär parfymigt utan mera naturligt, den är len och blir ett lätt skum när den blandas med vatten 🙂

Glöm inte tvätta ansiktet TVÅ gånger på kvällen 😉 Första för att ta bort make up och andra gången för att göra rent ansiktet!

qSFWiROgC0sXDkFUGbi6KBSe85FqRJHEVBbkqVt7aSm37f3kkhXWyPjjGT3wlU-FtZJzHbn1eYUiJa0fYZsGVtAtOE1ONXxTu44ssHW3RATn21Ve0IwS0PjrJDwpR8uJAv8u6fPYM_nvlyNiRSkaAumkv48De3rF-EHryt73uU7chqIl0rx-5EPeNsSX4zfhsusHxCLZxWJNts8MyMoc14EloThppNrDa

En annan produkt jag bara vill hylla är deras serum, helt fantastiskt och gör verkligen underverk på hyn. Du får en lyster som är oslagbar. Så efter du tvättat ansiktet, använt ansiktsvatten och ögonkräm tar du (om du använder denna) och tappar ut tre gånger mot handflatan, värmer i handflatan genom att gnugga lite och sen drar lätt över hela ansiktet. Sist på med dagkräm 🙂

B3VZj3YPKAvTul_aKT6QQtBIAkpza6-QpffUckgjDC_B28xw234SKgO-pAiFKFnoXbqriDi4h8t-56wcoU6cpYioULx-MT1c4JcwDRsnGSIZ2rK3bdjiPeyE-85-XkVzuLVfeTg37VES_lX3Wpzlowwb3u6MV96lhajj2jMmgU6t7V_hd0wtuH0RtCr8PCKDfzQqzK676gGTH8ItUVq7tNnJ1HeRpI9T2

Så ska ni investera i någon bra produkt så skulle jag lätt säga, en bra rengöringskräm och ett serum!

 

Ha en fin söndag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *